Marjan Polley Photography  werkt met verschillende prijzenpakketten voor op locatie en in de studio.  Voor een huwelijk zijn er op maat gemaakte prijzenpakketten.

 

Voor volgende fotoshoots - reportages  kan u bij mij terecht:

Communie - lentefeest

Het communie- of lentefeest van uw zoon/dochter vormt zeker een belangrijk hoogtepunt.  Graag leg ik deze bijzondere gebeurtenis vast op foto. 

Marjan Polley Photography  zorgt voor een spontane en hippe communie-/lentefeestreportage.  Indien gewenst, ontwerpt Marjan Polley Photography  trendy kaartjes.

 

- aanbevolen formule: Prijzenpakket locatie -> smal

 

Familie - verloving - zwangerschap

Of het nu gaat om een reportage van je familie,  je geliefde, je dierbare of om een individueel portret, het herinnert je steeds aan een bepaald moment uit je leven.  Een spontane foto koester je voor de rest van je leven.  Marjan Polley Photography  zorgt voor een leuke en aangename fotoshoot op locatie of in de studio.

 

- aanbevolen formule: Prijzenpakket locatie -> medium

- aanbevolen formule: Prijzenpakket studio -> medium

 

Huwelijk

Jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje, wat een zeer bijzondere gebeurtenis is in jullie leven.  Marjan Polley Photography  legt u mooiste momenten vast op foto. Klik hier voor meer informatie

 

- aanbevolen formule: Prijzenpakket huwelijk -> biggest love

Newborn

Het mooiste moment is aangebroken in uw leven, de geboorte van uw baby!  Waarom dan geen prachtige foto’s laten vastleggen?  Een blijvende herinnering waar u met veel liefde en plezier naar kan terug kijken. Voor een newbornfotoshoot is het beste moment vanaf de vijfde dag tot de vijftiende dag na geboorte.  Er kan gebruik gemaakt worden van de "newborn props".  

- aanbevolen formule: Newborn 'mini sessie'

- aanbevolen formule: Prijzenpakket studio -> smal

 

Persoonlijke fotoshoot

Wilt u graag uw portfolio uitbreiden? Of eens een reeks mooie foto’s van uzelf laten maken. Wilt u graag spontane beelden? Daar zorgt Marjan Polley Photography  voor!

 

- aanbevolen formule: Prijzenpakket locatie -> medium
- aanbevolen formule: Prijzenpakket studio -> medium

 

Evenementen - bedrijfsreportages

Een evenement, een bedrijfsreportage, … Marjan Polley Photography  zorgt dat deze mooie en unieke momenten worden vastgelegd op foto.

 

- aanbevolen formule: Prijzenpakket locatie -> medium